Bisqo

Bisqo Logo - Aubergine Trans w600

CRM ON POWER PLATFORM

Microsoft Power Platform är en öppen plattform som erbjuder flera kraftfulla verktyg för att kunna skräddarsydda digitala tjänster som enkelt går att integrera med era befintliga lösningar. I Power Platform erbjuds ”low-code” som innebär att kod automatgenereras genom verktygens grafiska användargränssnitt och konfiguration istället för att man själv behöver programmera.

Bisqo bidrar med att implementera CRM hos sina kunder samt erbjuda kringliggande paketerade tjänster som t.ex. inom utbildning och support. Vi tillhandahåller också egna CRM add-ons som utökar funktionaliteten ytterligare och gör applikationen ännu mer lättillgänglig och användarvänlig.

För mer info om Power Platform: https://powerplatform.microsoft.com

Microsoft Dynamics 365 CE/CRM

Microsoft Dynamics 365 CE/CRM är en svit av världens ledande applikationer innehållandes Marketing, Sales, Customer Service och Field Service. Den är helt och hållet byggd på Microsoft Power Platform och ger out-of-the-box rikligt med olika avancerade funktioner.

För mer info om Dynamics 365 CE/CRM: https://dynamics.microsoft.com

 

RapidStart CRM

RapidStart är ett enkelt CRM baserat på Microsoft Power Platform som i sitt grundutförande har en licenskostnad på 0 kronor. Applikationen innehåller grundläggande hantering av Prospects, Contacts, Accounts och Opportunities. Den innehåller även en del för kundservice och med ärendehantering/ Cases.

För mer info om RapidStart CRM: https://www.rapidstartcrm.com

Clickdimensions PowerPack

PowerPack är ett CRM som är sprunget ur ClickDimensions ledande verktyg för Marketing Automation. En kombination av Sales och Marketing som passar utmärkt för små- och medelstora företag som söker ett prisvärt system helt byggt på Microsoft Power Platform.

För mer info om ClickDimensions PowerPack: https://clickdimensions.com/powerpack