Bisqo

Bisqo Logo - Aubergine Trans w600

BUSINESS APPLICATIONS

Bisqo arbetar med en svit av affärsprogramvaror från Microsoft och olika 3.e partsleverantörer. Den gemensamma nämnaren är att alla dessa programvaror är helt baserade på Microsofts plattform.

MICROSOFT

Business Central (ERP) som hanterar olika aspekter av verksamheten, inklusive ekonomi, produktion, lager och inköp. Det ger företag en komplett överblick över sin ekonomi och resurshantering.

Dynamics 365 CE/CRM som erbjuder en integrerad CRM-plattform som hjälper företag att skapa starka kundrelationer, hantera försäljning och marknadsföring samt erbjuda bättre kundsupport.

CLICKDIMENSIONS

Core, tar din e-postmarknadsföring samt ditt webbinnehåll och integrerar det sömlöst med ditt Dynamics CE/CRM. Ett av de ledande verktygen för Marketing Automation.

PowerPack, kraftfullt CRM och Marketing Automation verktyg som körs på Microsoft Power Platform och inte kräver att man har Dynamics 365 CE/CRM.

RapidStart CRM

Ett av marknadens enklaste CRM helt baserat på Microsoft Power Platform. Stort utbud av appar som kan kombineras, t.ex. Sales. Service, Projects, Marketing mm.