Bisqo

Bisqo Logo - Aubergine Trans w600

POWER PAGES STÄRKS MOT CYBERHOT!

Att bygga webbportaler med Power Pages i Power Platform är enkelt och kan bli ett viktigt externt interface mot din data i Business Central eller CRM. Nu stärks också skyddet mot cyberhot genom förbättrade funktioner, inklusive IP-filtrering och Geo-filtrering. Power Pages uppgraderas nämligen med Web Application Firewall (WAF). Användare kommer fortsatt enkelt att kunna hantera åtkomstkontroll med autentiserings- och auktoriseringskonfigurationer.

Med en inbyggd Microsoft Copilot-upplevelse kan man också ställa säkerhetsfokuserade frågor och få svar för att hitta luckor, genomgå säkerhetstestning och få en sammanfattning av skanningsresultat.

Mer info på:  https://learn.microsoft.com/en-us/power-pages/security/web-application-firewall