Bisqo

Bisqo Logo - Aubergine Trans w600

KOM OCH VÄX MED BISQO!

På Bisqo är det högtryck och vi är troligen Skånes mest snabbväxande företag inom Microsoft Business Applications när det kommer till Business Central, Power Platform och CRM. Vi har på kort tid expanderat till 10 anställda, men detta är snart ett övergående stadium. Efter sommaren blir vi nämligen ytterligare minst två, tre eller kanske rentutav fem nya kollegor!?

Men vi nöjer oss inte med detta, då vi märker ett stort intresse från både marknad och många kollegor i branschen, och hoppas snart att vi har fördubblat verksamheten. Så vänta inte för länge, om du vill vara med på ett företag där du kan vara med och påverka från start, och vara en del av en riktigt kul och spännande entreprenörsresa.

Skriv till någon i ledningsgruppen och berätta att du finns och vad du brinner för.

https://www.bisqo.se/ledning

Vi finns i Malmö och Helsingborg.