Bisqo

Bisqo Logo - Aubergine Trans w600

WEBINAR IDAG - FASTTRACK TILL BUSINESS CENTRAL

En favorit i repris när Daniel Vesterberg idag genomförde ett Webinar med hur vi på enklaste sätt kan hjälpa olika företag med att gå över till Microsofts affärssystem Business Central.

Bisqos modell skiljer ut sig markant på marknaden vilket kortfattat innebär att alla traditionella och initiala projektkostnader i stället ersätts med en prenumerationstjänst på månadsbasis där dessutom månadskostnaden sjunker över tid. I tjänsten ingår dessutom ett serviceavtal som hjälper kunderna löpande när nya behov uppstår.

Så har ditt företag ett intresse av att gå över till, och nyttja, kraften i Microsofts Dynamics 365 Business Central och de fördelar detta innebär för att i möjligaste mån använda standardfunktionalitet och enklare integrera med Microsofts övriga produkter och omvärld?

Kontakta oss på Bisqo om du missade detta Webinar och vill veta mer!