Bisqo

Bisqo Logo - Aubergine Trans w600

BISQO EXPANDERAR MED FOKUS PÅ BUSINESS CENTRAL, CRM OCH POWER PLATFORM

Bisqos ledningsgrupp kan summera en riktigt tillfredsställande start efter sina första 8 månader med ett bra resultat, drygt 20 kunder, 10 anställda och att rekordsnabbt ha uppnått statusen Microsoft Solutions Partner for Business Applications! Vi har hittat ett framgångskoncept med att gå så mycket standard som möjligt med Business Central och CRM som marknaden verkligen uppskattar samt lyckats få ut budskapet med frekventa och riktade marknadsföringsinsatser och webinars.

”Vi börjar nu få en finansiell styrka som tillsammans med en rejäl ”säljpipe” gör att vi tror på en fortsatt snabb expansion även under resten av året. Vi vill bygga marknadens bästa bolag och vi har fått en riktigt fin start på den resan. Nytt kontor i Malmö och ytterligare medarbetare och projekt är på ingående efter sommarmånaderna så framtiden ser ljus ut”, säger VD Johan Norell.

”Vi har dessutom lagt i ytterligare en växel genom att vi fått in Bo Bauhn som styrelseordförande vilket också förväntas ge positiva effekter framåt.”