Bisqo

Bisqo Logo - Aubergine Trans w600

IDAG BÖRJAR MARCUS PÅ BISQO

Vi hälsar Marcus Ohlsson ett varmt välkommen till Bisqo vilket innebär att Bisqo fortsätter att växa och nu uppnår milstolpen tio anställda!

Marcus kommer från tillvekningsindustrin och har en kombinerad IT-, ERP- och verksamhetsbakgrund där bl.a. Microsoft 365 NAV stått i centrum med fokus på planering och produktionsåterrapportering. Han tillför dessutom ett stort tekniskt intresse som vi kommer att dra nytta av  i utformningen av våra erbjudanden. En bra kombination då vi ser fortsatt stora behov av kompetens inom Microsofts affärssystem där våra kundengagemang ständigt ökar i både antal och omfattning.

Marcus kommer främst att arbeta i Bisqos team med Microsoft Business Central och relaterade serviceerbjudanden inom området.