Bisqo

Bisqo Logo - Aubergine Trans w600

ERFAREN LEDARE NY STYRELSEORDFÖRANDE PÅ BISQO

Som ett led i Bisqos fortsatta tillväxt tar ägarna nu in en ny extern styrelseordförande i Bo Bauhn. Han har en gedigen bakgrund inom IT-branschen där han t.ex. var en av grundarna av Retune och under drygt elva år etablerade företaget som ett av Sveriges ledande IT-företag inom molntjänster. Han har också ett nästan lika långt pågående engagemang med International Association of Microsoft Channel Partners (IAMCP Sweden) där han skapat sig ett värdefullt nätverk inom både Microsoft och ett antal medlemsföretag.

– Efter att ha följt Bisqos snabba etablering och tillväxt ser jag nu verkligen fram emot att få vara med och utveckla bolaget vidare, säger Bo Bauhn.

–  Vi på Bisqo är väldigt nöjda med att få ombord Bo som kommer att kunna bidra med ännu mer bredd och spets för att utveckla, driva och bygga värde i bolaget, säger VD Johan Norell.