Bisqo

Bisqo Logo - Aubergine Trans w600

JOHAN NORELL GÅR IN SOM VD PÅ BISQO

Idag hälsar vi Johan Norell välkommen till Bisqo när han träder in i rollen som VD och efterträder Mats Mårtensson.

Johan: Bisqo har haft en fantastisk start under ledningen av Mats och det är med både stor ödmjukhet och mycket energi som jag tar mig an utmaningen att bygga företaget vidare. Framfarten har ju inte gått obemärkt förbi och det är imponerande siffror som Mats och teamet har åstadkommit på kort tid.

Mats: Med Johan i VD-rollen får vi en välkänd skånsk IT-profil vid rodret som kommer att öka våra förmågor på flera olika områden. Själv ser jag fram emot att få kunna lägga mer tid på kunder, försäljning, rekrytering och vidare affärsutveckling av våra erbjudanden.

Med en sju man stark ledningsgrupp där det finns en stor portion av ledarskapserfarenheter inom IT-branschen, några superentreprenrörer, Microsoftcertiferade experter och redan en ordenlig kundbas att vidareutveckla så är förutsättningarna minst sagt goda för att ta ytterligare steg!