Bisqo

Bisqo Logo - Aubergine Trans w600

JOHAN NORELL TAR ROLLEN SOM VD FRÅN 1 APRIL

Bisqo fortsätter sin utveckling och tillväxt och det är med stor glädje vi kan meddela att Johan Norell tar sig an utmaningen som VD för Bisqo AB per den 1 april 2024.

Johan har de senaste 20 åren haft flertalet ledande roller och han har en bevisad erfarenhet av att bygga bolag med stort engagemang där kunder, medarbetare och ledarskap står i centrum. Därtill så har Johan djup kännedom i affärsystembranschen och Microsofts strategier vilket är värdefullt för Bisqo när vi utvecklar nya modeller för att bli marknadens bästa partner till våra kunder.

Hur hamnade du på Bisqo?

Jag har under flera år haft en drivkraft att få vara med och bidra i ett bolag där vi från början bygger framtidens värde för kunder och medarbetare. När jag fick möjlighet att diskutera framtidens affärsmodell och arbetsplats med medarbetare hos Bisqo så var det självklart för mig att vilja hänga med på den resa som bolaget har startat.  Tänk stort, agera smart och spring snabbt är verkligen ledord för mig personligen men också för Bisqo och våra kunder!

Var befinner sig Bisqo om tre år?

Då är vi ledande i vår nisch där vi utvecklar kunderna snabbt och effektivt så att de kan nå sina företagsmål i Microsofts plattform. Därtill så är vi marknadens mest utvecklande arbetsplats där varje medarbetare bidrar och känner att man har en fin plats i laget Bisqo.  Lärande och lagarbete är det centrala i allt vi gör!