Bisqo

Bisqo Logo - Aubergine Trans w600

DAGS MED DIGTIAL MARKNADSFÖRING 2024?

Saknar ni idag bra verktyg och en stabil plattform för er marknadsföring? Eller sitter ni med ett begränsat och kanske ett något för gammalt verktyg som enbart hanterar mailutskick? Spenderar ni idag timmar på manuellt arbete som borde kunna automatiseras?

Bisqo har certifierade och erfarna konsulter på ett av marknadens mest kompetenta system ClickDimensions, för hantering av allt en marknadsavdelning kan önska sig i form av e-postutskick, marketing automation, spårbarhet på hemsida, leadsgenerering, formulär, enkätundersökningar, scoring modeller, sms, integrationer med sociala medier och mycket annat.

ClickDimensions är utvecklat för Microsoft Power Platform och har länge varit det absolut ledande marknadssystemet för små och medelstora företag internationellt och i Norden som har en uttalad Microsoftstrategi.

 

Kontakta oss på kontakt@bisqo.se så bokar vi gärna in en demo och berättar hur vi själva använder oss av ClickDimensions.