Bisqo

Bisqo Logo - Aubergine Trans w600

BISQOS JULGRANSSTRATEGI!

På Bisqo är det en självklarhet att i första hand så långt det bara går onboarda våra kunder med Microsofts standard Appar eller av Microsoft cerfierade Appar. Detta för att bl.a. framåt minimera underhåll när uppgraderingar genomförs.

Om kunden har specialbehov av funktioner som inte finns i dessa standarappar är nästa steg att undersöka om det finns någon välrenommerad 3:e parts App på Power Platform. Detta för att initialt slippa uppfinna hjulet igen genom att själv utveckla något som kanske redan finns och fungerar bra.

Slutligen, har kunden väldigt kundspecifika behov som de kan räkna hem i sin kalkyl så kan vi på Bisqo självklart stå till tjänst med en anpassad App och support på denna över tid.

Kontakta oss på Bisqo om du är intresserad av de standard Appar vi arbetar med: Microsoft Dynamics 365 Business Central och ett antal olika CRM Appar på Power Platform.