Bisqo

Bisqo Logo - Aubergine Trans w600

DAGS ATT FÅ ORDNING PÅ ERA KUNDRELATIONER MED ETT CRM?

Sitter ni fortfarande med Excel och Outlook för att hantera era leads, kunder, kontakter och samarbetspartners? Sitter en stor del av era affärsmöjligheter i säljarnas huvud? Har ni funderat på hur mycket av företags intellektuella kapital och historik som kan försvinna då en nyckelperson med kundkontakter lämnar? Hur skulle det vara om marknad, sälj och support alla arbetade i samma system så att ni får en helhetsbild (”360-vy”) av era kunder?

CRM står för Customer Relationship Management och innehåller normalt stöd och funktionalitet för marknad, sälj och kundsupport.

Är inte ett CRM dyrt?

Det finns CRM i alla möjliga prisklasser på marknaden, för både små, mellanstora och stora företag. Bisqo erbjuder flera olika varianter på CRM-lösningar baserat på Microsofts Power Platform där den uppenbara fördelen är just att man enklare integrerar med Microsofts enorma utbud i sitt ekosystem av applikationer. Det finns Microsoftbaserade CRM-system med en månadspremie på ca 60 kronor per användare och hela vägen upp till dryga 1000-lappen per användare för de betydligt mer avancerade apparna. Frågan man kanske bör ställa sig istället, ”har jag råd att inte ha ett CRM?”

Vad är den största utmaningen med ett CRM?

Den absolut största utmaningen är att lyckas bra med sina CRM-processer och få ett strukturerat användande med hög datakvalitet. Företaget behöver göra en förändringsresa där alla måste inse vilket kraftfullt verktyg man har om man strukturerat delar all kundrelaterad data i ett gemensamt system. Lägg därtill visualisering och prognostisering och ni har alla möjligheter att få snabba insikter om er verksamhet som kanske tog dagar att få fram tidigare.

Vilka fördelar har ett CRM baserat på Microsofts plattform?

Alla! Microsoft Power Platform ligger i molnet, integrerar out-of-the-box mot flertalet andra produkter inom Microsofts ekosystem, är öppet för anpassningar med ”low-code-no-code” verktyg och inte minst så får man hänga med i den innovativa utvecklingen med Microsofts uppgraderingar av både appar, applikationer, funktioner och säkerhet. Ni får löpande kontinuerlig innovation i den senaste teknologin för de pengarna som ni investerar!

 

Vi på Bisqo är experter på att hjälpa företag med CRM och förändringsresor. Vi har också specialistkunskaper inom affärssystemet Microsoft Business Central och hur man kan få det att sömnlöst hänga ihop. Hör gärna av er till oss och så diskuterar vi era behov och utforskar hur vi kan lyfta er verksamhet på ett säker sätt så att ni kan nå era framtida mål.