Bisqo

Bisqo Logo - Aubergine Trans w600

BISQO FLYGER HÖGT MED SINA KUNDER

”Flygning” är ett begrepp som vi använder på Bisqo när vi vill lära och visa våra kunder hur t.ex. Microsoft Business Central, Dynamics CE, ClickDimensions eller andra Power Platform relaterade appar fungerar. Det kan t.ex. ske i workshops eller i våra standardutbildningar.

Kompetens på hur appar fungerar och vad som är ”Best Practice” för att utnyttja maximal standardfunktionalitet är ofta något som kan skava i en organisation. Med ganska små insatser kan man höja både användarnas kunskapsnivå och motivation betydligt.

Vill du ha en partner som ger support och stöttar era användare över tid med mer utbildningsinsatser? Kontakta oss för ett ”boarding pass” inför nästa flygning!

https://www.bisqo.se/kontakta-oss