Bisqo

Bisqo Logo - Aubergine Trans w600

ETT ”SNABB-CRM” PÅ MICROSOFT POWER PLATFORM

RapidStart CRM är ett intressant alternativ för de bolag som har en Microsoftstrategi och som söker ett mer begränsat CRM att starta med. RapidStart CRM är en PowerApp baserat på Microsoft Power Platform och bygger därmed på exakt samma databasplattform (Dataverse) som Microsofts egna CRM-appar som går under varumärket Dynamics 365. Och eftersom det är samma databasplattform så är det också samma tabeller i botten som t.ex. Accounts, Contacts och Activities.

RapidStart CRM free kostar 0 kronor. Detta innebär att om man har en licens på Microsoft Power Platform (minimumkostnad $5 per användare/månad) så kan man ladda hem och installera PowerAppen och snabbt komma igång med ett fullt funktionellt CRM med stöd för kundhantering (Accounts + Contacts), försäljning (Opportunities), ärendehantering (Cases) och aktiviteter.  Dock ska det nämnas att priset för ett helt gratis RapidStart CRM är att man inte kan anpassa applikationen om man inte köper en uppgraderingslicens för $5 per användare och månad.

Bisqo har erfarenhet av att både implementera, använda och anpassa RapidStart CRM och har bl.a tagit fram en add-on som gör applikationen ännu mer lättillgänglig och användarvänlig. Vi ser detta ”Snabb-CRM” som ett utmärkt komplement till de mer avancerade Microsoft Dynamics 365 apparna för kunder som är intresserade av att komma igång med ett enkelt CRM för sälj och kundsupport på Power Platform.

Läs mer om RapidStart CRM på vår hemsida, www.bisqo.se, och på https://www.rapidstartcrm.com!