Bisqo

Bisqo Logo - Aubergine Trans w600

BISQO MED BUSINESS CENTRAL HOS TILLVERKANDE INDUSTRI

Bisqo hjälper producerande företag med sin ERP-lösning och digitala resa baserat på Microsoft Dynamics 365 Business Central. Nyckelbegreppet är inga anpassningar (!), där vår approach så långt det är möjligt är att välja en standardiserad och paketerad lösning för våra kunder.

Business Central (tidigare Navision och NAV) har haft en enorm utveckling på senare år och är idag ett komplett digitalt stöd för tillverkande företag med behov av lösningar för ekonomi, försäljning, inköp, lager, projekt och produktion.

Att välja en Online Microsoftstrategi är smart av flera olika anledningar. I Microsofts ekosystem har du tillgång till ett enormt utbud av funktionella tilläggsappar som löser en rad olika behov. Du har dessutom ett stort register av standardintegrationer, med t.ex. CRM, Outlook, SharePoint, Teams med flera, vilket innebär lägre integrationskostnader. Med Microsofts kontinuerliga uppdateringar av sitt ERP i Azure drar man dessutom nytta av förbättrad funktionalitet såsom AI och säkerhet.

Vi på Bisqo är experter på att hjälpa företag att uppgradera sina system till Business Central online (Elevate by Bisqo) eller att förflytta och effektivisera er lösning från annat ERP-system (FastTrack by Bisqo).