Bisqo

Bisqo Logo - Aubergine Trans w600

NY VECKA – NYA MÖJLIGHETER

Ytterligare en inspirerande måndag väntar på vårt kontor på Hetch i Helsingborg! Vi växer, vi får fler och fler kunder och vi utvecklas själva i en rasande fart med både interna system, processer och nya kunder!

Så vad händer en typisk vecka som denna i november på Bisqo?

  • Vi förbereder oss för vårt hittills största projekt med både Dynamics 365 Business Central och Sales. Full fart med projektplanering i Microsoft Devops och vi är många på både Bisqo och hos kunden som ser fram emot detta!
  • Vi kommer internt att påbörja olika kampanjer genom vår marketing automation lösning ClickDimensions som är en av de ledande produkterna på Microsoft Power Platform
  • I slutet av förra veckan trillade det in ytterligare ett par kunder (eller var det tre?) där vi går igång med planering för deras onboarding
  • Vår första referenskund är på gång. Återstår att producera fram texter och bilder för detta innan en förhoppninsgsvis snar publicering.

Detta är bara ett litet axplock av vad som händer på Bisqo denna veckan!

Vill man vara med från början och bygga fundamentet till ett framgångsrikt bolag inom Microsoft Applications så ansök om att bli en del av teamet.

Läs mer på https://www.bisqo.se/jobb!