Bisqo

Bisqo Logo - Aubergine Trans w600

BISQO PÅ COMPANIAL EVENT HOS MICROSOFT I KÖPENHAMN

Förkovring av ytterligare nyheter inom Microsoft Applications genom att vi på Bisqo idag tar bron över till Köpenhamn för ett besök på Companial Connect Global på Microsofts fina kontor i den danska huvudstaden.

Detta är ett fullspäckat heldagsevent med 10-talet sessioner där talare från Microsoft och Companial ger oss partners massor av matnyttig information om vad vi kan erbjuda marknaden för att bli mer framgångsrika i att leverera konkurrenskraftiga lösningar till våra kunder.

Ur ett produktperspektiv så kommer det att handla om t.ex. nyheter och roadmap för Business Central, senaste uppdateringarna för både Microsoft Power Platform och Business Central samt kanske det mest förväntade och ”hypade”; copilot och AI i olika skepnader och sammanhang.