Bisqo

Bisqo Logo - Aubergine Trans w600

IDAG HÄLSAR VI PIA HÄRSJÖ VÄLKOMMEN TILL BISQO!

Pia är en välkänd profil i branschen som har en lång historia med Microsoft Dynamics Business Central / NAV (Navision) som sträcker sig nästan 25 år bakåt i tiden. Hon har en gedigen bakgrund från konsultbranchen i flera olika ledande positioner, både som konsult och i operativa ledningsfunktioner. Pia, som är en typisk entreprenör i grund och botten, kommer att bidra med innovativa idéer om hur vi ska förändra ERP- och CRM marknaden med nya erbjudanden och modeller. Utöver detta kommer vi givetvis få stor nytta av Pias bakgrund som CFO och verksamhetsutvecklare och hennes gedigna kunskaper inom mål- och ekonomistyrning.

Hur hamnade du på Bisqo?

Efter många år i branschen har jag ett stort nätverk och efter att ha varit egen företagare under en tid så började jag sondera terrängen efter likasinnade kolleger med samma ambitioner som jag själv. Det viktigaste för mig var att hitta ett härligt gäng, som vågar utmana marknaden med nya idéer och har en samsyn kring värderingar och företagskultur.

Var befinner sig Bisqo om tre år?

Jag tror vi är ett etablerat bolag på väg på en spännande resa i en spännande tid! Vår affärsmodell har etablerats och vi har en fin tillväxt baserat på återkommande intäkter på månadsbasis. Tjänster per timme och debiteringsgrader är ett minne blott! Med stort engagemang och fantastiska lösningar hjälper vi spännande bolag att ta nästa kliv i sin verksamhetsresa och jag tror att vårt varumärke inom Business Central och CRM har potentialen att vara ett av Sveriges starkaste inom området.

Pia Härsjö på Bisqo