Bisqo

Bisqo Logo - Aubergine Trans w600

SIKTA MOT BUSINESS CENTRAL ONLINE MED MICROSOFT AIM!

Vi på Bisqo är experter på att hjälpa företag att uppgradera sina system till Business Central online med hjälp av vårt erbjudande och paketeringen Elevate.

Men det finns också utökad hjälp att tillgå. Microsoft erbjuder genom AIM, ett nytt och nyligen utökat program, för kvalificerade kunder att bl.a. uppgradera sina äldre Microsoft Dynamics NAV affärsystem eller Dynamics Business Central (BC) som man har i ett privat moln!

AIM står för Accelerate, Innovate, Move och är en satsning på att Microsoft tillsammans med sina partnerföretag kan erbjuda tillgång till ett dedikerat team av migrationsrådgivare, expertbedömningar, investeringserbjudanden, verktyg och migreringsstöd. Det återspeglar verkligen Microsofts engagemang för att vägleda lokala affärsapplikationskunder in i en era av AI-styrd produktivitet!

Kontakta oss på Bisqo om ni siktar mot molnet!