Bisqo

Bisqo Logo - Aubergine Trans w600

BISQO PARTNER MED CLICKDIMESNIONS

Bisqo har signerat ett samarbetsavtal med ClickDimensions, ett av de ledande bolagen de senaste 10 åren på marketing automation baserat på Microsoft Power Platform och integrerat med Microsoft Dynamics 365 Sales.

Vi ser en spännande utveckling hos ClickDimensions som utöver sin ”core” marknadsapp nu också erbjuder ett nytt paket kallat Power Pack där man utvecklat ett CRM helt baserat på Power Platform innehållandes både sälj- och marknadsfunktionalitet. Detta tror vi kommer att väcka stort intresse hos vår målgrupp små- och medelstora bolag i Sverige där man väljer, eller har valt, en Microsoftstrategi. Tittar man dessutom på pris och den funktionalitet som lösningen erbjuder blir det helt klart attraktivt i jämförelse med liknande system där några av dessa inte körs på en Microsoft-plattform. Power Pack är dessutom öppet för anpassningar och de som känner till Power Platform inser också vilken fantastisk ”verktygslåda” man får tillgång till, liksom att det inte är svårt att hitta kompetens i Sverige om man behöver konsulthjälp. Så här får konkurrerande produkter som t.ex. Hubspot, Lime och möjligen Mailchimp se upp!

Bisqo har i sann ”leva-som-vi-lär-anda” installerat ClickDimensions själv för den egna marknadsbearbetningen.

Bisqo partner med ClickDimensions