Bisqo

Bisqo Logo - Aubergine Trans w600

SATSA PÅ EN KARRIÄR INOM POWER PLATFORM OCH DYNAMICS 365!

Microsoft Power Platform är en plattform med verktyg som gör det möjligt för användare att skapa anpassade applikationer, automatisera processer och analysera data utan att behöva skriva kod. Enligt en rapport från Gartner kommer 70% av alla nya applikationer som utvecklas av företag att använda sig av lågkod- eller ingen-kod-teknologier senast 2025

För den som är intresserad är Microsoft Power Up Program en möjlighet där programmet erbjuder interaktiva lärandeupplevelser, handledning, certifieringsvouchers och stöd från experter och kollegor.

Bisqo håller sig självklart i framkant med certifierade konsulter på Power Platform och de CRM App’ar som går under varumärket Dynamics 365 Customer Engagement (=CRM). Markus Erlandsson och Peter Gynnerstedt är två av de mest Microsoftcertifierade i södra Sverige med fem certfieringar vardera. En certifiering kan liknas vid en tentamen där man skriver ett avgiftsbelagt test. Klarar man en certifiering så måste den förnyas med ett nytt test varje år vilket gör att det blir ganska krävande att underhålla, speciellt om man har fem.

Vill man göra en karriär inom Power Platform så ser vi på Bisqo ett stort värde om medarbetare både visar förmåga, ambition och beslutsamhet att klara av de mer krävande certifierngarna som t.ex. PL-200, PL-400, PL-600, MB-210, MB-220, MB-230 eller MB-240.