Bisqo

Bisqo Logo - Aubergine Trans w600

DÅ VAR DIRECTIONS 4 PARTNERS EMEA 2023 AVSLUTAD!

Efter keynotes, massor av olika sessioner, paneldiskussioner och inte minst det härliga umgänget med alla olika Microsofts partners från Sverige och Europa är Bisqos representanter tillbaka i Skåne igen!

Massor av intryck och här följer några:

  • Copilot är väldigt aktuellt och Microsoft lovar att fortsätta addera nya Copilot AI kapabiliteter för både Business Central och Power Platform
  • Microsoft kommer att hjälpa partners med att ”boosta” ERP-migreringar till molnet. Bl.a. genom ett nytt incentiveprogram som kallas Microsoft AIM där sponsring av migreringar ingår. Så detta kommer i slutändan att gynna alla kunder som idag sitter på Navision on-prem och vill lyfta till molnet.
  • Sen tidigare har Microsofts tagit fram ett ”cross selling” erbjudande där man kan köpa ”attach licenser” för $20 dollar om man vill ha både Business Central och t.ex. Dynamics Sales för en användare.
  • Den nya kommande Copilot chatten i Business Central kommer att kunna ersätta t.ex. viss navigering, sökmönster, onboarding av nya användare och förenkla att hitta och utnyttja funktioner.
  • Nätverket ”Women in Dynamics (WID)” profilerade sig på eventet och höll föredrag för ”Guys” vilket nog kunde vara en ögonöppnare för vissa.

 

Nu ska vi omvandla alla dessa intryck, kontakter och kunskap för vår växande kundskara!