Bisqo

Bisqo Logo - Aubergine Trans w600

BISQO PÅ VÄG TILL DIRECTIONS EMEA I LYON!

Nu åker vi till Directions EMEA 2023 i Lyon!

Detta är den största oberoende Dynamics 365 SMB-partnertillställningen som organiseras av partners för partners. Här samlas vi alla för att uppdatera oss om det senaste inom Business Central, Power Platform och Dynamics Sales.

Fokus på Directions EMEA 2023 kommer att ligga på den nya versionen av Business Central, effektiv användning av den nya utvecklingsmiljön, molninfrastrukturen och Power Platform.

Här kommer alla roller i de olika Dynamics 365 partnerorganisationenerna vara representerade: säljare, marknadsförare, vd,  företagsägare, implementerings- och teknikkonsulter, arkitetker, utvecklare mm.

Så väskorna är packade och nu åker Markus Erlandsson, Mats Mårtensson och Daniel Vesterberg!