Bisqo

Bisqo Logo - Aubergine Trans w600

BEHÖVER DU UPPGRADERA DITT AFFÄRSSYSTEM TILL MOLNET NU?

Använder ditt företag ett äldre Microsoft Dynamics NAV affärsystem där du känner att ni inte längre får utväxling av systemet? Eller använder ni ett Dynamics Business Central som ni kör i ett privat moln där ni inte får tillgång till de senaste releaserna och innovationen? Då är det nog dags att fundera på om ni inte ska uppgradera ert affärssystem till den senaste versionen av Business Central online.

Varför ska ni uppgradera till Business Central online?

 1. En bättre användarupplevelse!
  Var som helst, när som helst och (nästan) hur som helst kan du använda Business Central Online i molnet. Det webbaserade gränssnittet möjliggör ett system som du kan nå överallt. Därtill så utvecklar Microsoft hela tiden nya smarta lösningar som förenklar det dagliga arbetet för användaren av Business central.

 2. Kontinuerlig innovation och den senaste teknologin

  Med Business Central online så kan du hela tiden hänga med i den senaste versionen av systemet och därmed dra nytta av de senaste funktionerna och säkerhetsuppdateringarna från Microsoft. Du får löpande kontinuerlig innovation i den senaste teknologin för de pengarna som ni investerar!

 3. Dra nytta av standardfunktionalitet och appar som löser specifika industri- och processbehov.

  Det finns ett stort antal appar som löser specifika process och lösningsbehov på Microsoft appsource. Det innebär att för lösningar som tidigare byggdes kundunikt i älde navision versioner så finns det nu appar som löser samma behov och som du kan ladda ned sömlöst från appsource. Det förenklar systemet och gör det mer skalbart, mindre konsultberoende samt kostnadseffektivt i en modern molnmiljö.

 4. Säkerhet
  IT och datasäkerhet blir allt viktigare och här investerar Microsoft enormt mycket för att säkerställa att deras molnlösningar är skyddade. Över 3 500 anställda hos Microsoft arbetar dedikerat med cyber-säkerhet för att skydda kundernas molnlösningar från cyberattacker.

 5. Tillväxt

  Business Central online och Microsofts plattform skapar förutsättning för fortsatt utveckling av din verksamhet. Det finns massor av appar och standardintegrationer mot CRM, Outlook, Teams med mera som innebär att ni kan fortsätta utveckla era affärer och processer där Microsofts molnplattform kommer att stötta er tillväxt.


Vi på Bisqo är experter på att hjälpa företag att uppgradera sina system till Business Central online med hjälp av paketeringen Elevate. Hör gärna av er till oss och så diskuterar vi era behov och utforskar hur vi kan lyfta er till molnet på ett säker sätt så att ni kan nå era framtida mål.