Bisqo

Bisqo Logo - Aubergine Trans w600

ETT FRAMGÅNGSRIKT CRM OCH BC MED VISUALISERING!

Ett typiskt framgångsrecept för att lyckas med sitt CRM är visualisering av sin data. Även om det är en självklarhet att varje säljare ska bidra till bolagets intellektuella kapital med att logga sina affärsmöjligheter och säljaktiviteter så blir ett sådant arbete betydligt svårare att upprätthålla om tillgång till en visuell uppföljning saknas.

Med ett CRM baserat på Microsoft Power Platform så är det uppenbara valet av analysverktyg Microsoft Power BI. Utöver att det är ett av de ledande verktygen som överhuvudtaget finns på marknaden så finns det givetvis ett antal andra fördelar som följer med då systemen ingår i samma familj och plattform. T.ex. kan man köra interaktiva ”dashboards” från Power BI dirket i CRM-miljön (funktionalitet out-of-the-box) utan att man därmed behöver hoppa mellan systemen.

Bisqo visualiserar och kombinerar naturligtvis både sitt eget CRM och affärssystem Microsoft Business Central där vi lagt oss på en veckovis uppföljningsnivå vilket också ger oss en bra grundförutsättning till att hålla en bra datakvalitet.

Väljer man Bisqo som partner och leverantör av Microsoft CRM och Business Central kan man räkna med att visualisering står högt på dagordningen!