Bisqo

Bisqo Logo - Aubergine Trans w600

BEHÖVER DU LYFTA DITT CRM-PROJEKT MED EN SENIOR DYNAMICS 365 UTVECKLARE OCH ARKITEKT?

Ingen kan allt i Microsoft CRM världen, men Markus kan väldigt mycket! Ja, han har breda kunskaper, och djupa, när det kommer till Microsofts palett av Dynamics 365 CRM applikationer samt utvecklingsmiljön i Microsoft Power Platform. Och det han inte vet tar han snabbt reda på med sin erfarenhet och sitt kontaktnät i Microsoft-världen.

Det ska inte underskattas vad en Markus kan bidra med i ett CRM-projekt. Genom sin extroverta och hjälpsamma läggning så lyfter han även alla övriga projektmedlemmar till nya nivåer. Hans driv att ständigt utvecklas och utmana sig själv kommer garanterat att smitta av sig.

Vi är glada att ha Markus hos oss på Bisqo och han har på kort tid, som väntat, redan gjort underverk internt hos oss. Produktiv som få. Men vi kan tänka oss att låna ut honom också, mot en rimlig peng såklart.

Skulle ditt bolag behöva lite konkret ”spets” i ett CRM-projekt och därmed säkerställa att ni lyfter?

Skicka ett mail till kontakt@bisqo.se så börjar vi där.