Bisqo

Bisqo Logo - Aubergine Trans w600

IDAG HÄLSAR VI PETER GYNNERSTEDT VÄLKOMMEN TILL BISQO!

Peter har arbetat med Microsofts CRM i flera olika roller sedan produkten lanserades för 20 år sedan, t.ex. som marknadsförare och säljare, men också som applikationskonsult, arkitekt och projektledare. Vi kommer att få stor nytta av Peters nätverk och inte minst erfarenheten som entreprenör. Han är dessutom typen som driver på, föregår med gott exempel och som konstant försöker hänga med i den tekniska utvecklingen. Det bevisas inte minst av att han är en av få i Sverige som faktiskt är certifierad på hela sviten av Dynamics 365 CE (Marketing, Sales, Customer Service och Field Service) och Power Platform.

Hur hamnade du på Bisqo?

Genom att jag känner några av grundarna och att jag tilltalades av flera saker. Framför allt idéen med att få jobba integrerat med Business Central och att ta fram paketerade erbjudanden. Sen fanns det såklart samsyn kring ämnen som företagskultur och ambitioner mellan mig och ledningen vilket också bidrog.

Var befinner sig Bisqo om tre år?

Jag tror definitivt att vi nått en ledande position i Sverige inom vårt fokusområde. Det är egentligen bara en helt logisk slutsats när man tittar på den laguppställning vi idag redan har och att jag vet ytterligare riktigt bra namn som är på ingång. Det här blir kul!