Bisqo

Bisqo Logo - Aubergine Trans w600

EN FLYGANDE START FÖR BISQO!

Externt så har vi passerat 100 följare på LinkedIn och vi har även märkt ett stort intresse på vår hemsida. Det är extra kul när potentiella kunder hör av sig och vill boka in möte då de läst om vår satsning på kombinationen Dynamics 365 Business Central och CRM. Våra ambitioner och rekryteringsannonser lockar uppenbarligen också seniora och erfarna ledargestalter inom dessa områden och vi kommer i nästa vecka kunna tillkännage ytterligare två starka namn i branschen.  

Internt börjar system och processer också komma på plats. Vårt eget Business Central går live nu i dagarna och vi har redan börjat komma in i rutinerna med vårt CRM där vi t.ex. kör Dynamics 365 Sales i kombination med strukturerade säljmöten och visualisering av forecast i PowerBI. Vi är också stolta över att vi snabbt fått igång vår supportverksamhet baserat på Dynamics 365 Customer Service och en integrerad kundportal baserad på Power Pages. En otroligt viktig hörnsten i vår företagskultur att vi faktiskt fullt ut lever som vi lär!

Kommer resten av oktober bli lika intensiv? Absolut! Inte minst för att vi kommer att ha ett tvåsiffrigt antal kunder att supportera i olika projekt, att de nya medarbetarna ska komma på plats, en pågående och fortsatt rekryteringsprocess, och inte minst det roliga arbetet med att fortsätta paketera våra erbjudande.

En väldigt tillfredsställande start som lovar gott inför resan och målet att bli ett av de bästa bolagen i Sverige som levererar paketerade tjänster inom Microsoft Business Applications till små- och medelstora företag!