Bisqo

Bisqo Logo - Aubergine Trans w600

VI FIRAR 3 NYA KUNDER MED KANELBULLE

I innevarande vecka har vi fått tre nya kunder, två av dem primärt inom Business Central och en primärt inom CRM. Det är extra kul att vi får förtroendet från lokala bolag där vår närhet, vårt kontaktnät och vår erfarenhet i branschen har spelat en viktig roll.

Dessutom märker vi att intresset ökar ännu mer i våra kundbesök då vi representerar kompetens och lösningar i hela vårt systemerbjudande; från marknadsbearbetning, försäljning, order, lager, ekonomi, service till support. Att vara en partner som kan erbjuda en Microsoft ERP- och CRM-lösning integrerat står uppenbart högt i kurs hos många bolag på marknaden.

Så, därför tycker Mats och Marcus att det är väl värt att fira tre nya kunder med en kanelbulle på kanelbullens dag, eller hur?