Bisqo

Bisqo Logo - Aubergine Trans w600

Idag lanserar vi Bisqo!

Äntligen är det dags för ett nytänkande bolag på ERP- och CRM- marknaden!

Vår verksamhet kommer att skapa nya erbjudanden inom tjänstebaserade och paketerade lösningar baserat på Microsofts Business Applications för små- och medelstora kunder. Fokus är på integrerade lösningar med Microsoft Business Central och olika CRM-system på Power Platform där affärsmodellen går ut på att erbjuda smarta och snabba standardlösningar till en månadskostnad istället för att leverera projekt på timbasis. 

Vi har redan fått upp farten med ett antal kunder som vi hjälper med Business Central och flera finns i ”pipen”. Parallellt pågår också arbetet med att etablera en erfaren ledningsgrupp där vi efterhand kommer att kunna tillkännage några riktigt starka namn i branschen.

Och ja (!), vi söker ytterligare medarbetare som brinner för att hjälpa kunder med affärssystem och CRM på Microsofts plattform! Nu har du chansen att vara med från början på en riktigt spännande resa. 

Läs mer här på vår hemsida vem vi söker!