Bisqo

Bisqo Logo - Aubergine Trans w600

PARTNERS (I ALFABETISK ORDNING)

ClickDimensions

ClickDimensions erbjuder lösningar för små och medelstora företag (SMB’s) som förenar kundernas sälj- och marknadsbearbetning och skapar större kontroll över varje genererat Lead. ClickDimensions har i mer än 10 år varit en ledande aktör inom Marketing Automation på Microsofts platform.

Läs mer på https://clickdimensions.com

Continia Software

Continia Software är en ledande leverantör av skalbara tilläggslösningar för Microsoft Dynamics 365 Business Central, som säkerställer full transparens och låter dig fokusera på det viktiga.

Läs mer på https://www.continia.com

 

Golden EDI

Golden EDI erbjuder lösningar inom EDI-integration. Från strömlinjeformad fakturahantering till avancerade lösningar erbjuds användarvänliga, färdiga att distribuera, verktyg som är optimerade för Business Central.

Läs mer på https://www.goldenedi.com

Microsoft

Microsoft är ett av världens ledande IT-företag inom flera områden. Inom affärssystem och CRM är man enligt oberoende källor, som t.ex. Gartner Group, topp-3 i ett stort antal olika kategorier av olika system och funktionalitet.

Läs mer på https://www.microsoft.com

SignUp Software

SignUp Software erbjuder lösningar som är byggda i bl.a. Business Central. ExFlow ger din ekonomiavdelning möjlighet att sänka kostnaderna, förbättra kontrollen och förbättra efterlevnaden av regulativa krav.

Läs mer på https://www.signupsoftware.com

 

SmartApps

SmartApps tillhandahåller ett stort antal olika app’ar inom olika områden för Business Central. Exempel är appa’ar för fakturering, roller, analyser, automatiseringar och olika integrationer.

Läs mer på https://smartappsford365.com

Qsys

Qsys erbjuder ett lagerhanteringssystem för att förenkla, förbättra och effektivisera era lagerprocesser. Levererans sker alltid i projektform av kompetenta logistiker i ett gemensamt leveransprojekt tillsammans med oss på Bisqo. Utöver systemet tillhandahåller Qsys även den lagerutrustning som krävs, WiFi särskilt anpassat för lager och industri samt konsulttjänster inom logistikutveckling.

Läs mer på https://www.qsys.se